O nama

Melvan Trading d.o.o je proizvođač, uvoznik i distributer kompletnog tekstila za kućanstvo, turizam i ugostiteljstvo. Tvrtka je osnovana 1993. godine i od tada uspješno posluje na tržištu tekstilnih proizvoda. U samim počecima djeluje isključivo kao veleprodaja, a od 1998. godine počinje graditi maloprodajni brand DOTA koji je danas prepoznat diljem Hrvatske, ali i šire. Sada je na tržištu prisutno 12 prodavaonica diljem Jadranske obale, prodajno-izložbeni salon i veleprodaja u Dugopolju.

Naše djelatnosti:

  • Prodaja tekstilnih proizvoda putem maloprodajnih prodavaonica
  • Opremanje tekstilom hotela, apartmana, brodova i restorana putem veleprodaje
  • Proizvodnja tekstilnih proizvoda (šivanje po mjeri)
  • Usluge (savjetovanje, mjerenje, dostava)

Distribucija proizvoda odvija se i preko prodajnih predstavnika na terenu te nekoliko posrednika. Unatoč svemu, mnogobrojnim kupcima su Dota proizvodi ipak teško dostupni, a upravo iz tog razloga i nastaje web shop dota.hr.

Bilo da se radi o maloprodajnim i veleprodajnim kupcima, cilj je isti: kontinuirano pružati kvalitetne i jedinstvene proizvode i usluge zbog krajnjeg zadovoljstva kupaca. Za dugoročno održanje cilja nužno je stalno raditi na asortimanu, dizajnirati i osmišljavati nove proizvode te kontrolirati: dobavljače, porjeklo sirovina i način obrade proizvoda. Kako bi rast i razvoj bio bolji, zadovoljstvo kupaca veće, a dojmovi klijenata još pozitivniji, veliki dio proizvoda (a posebno onih po specifičnim mjerama) po željama kupca se proizvodi u Dugopolju, gdje se i nalazi sjedište firme.

Dota.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. S Vašim prihvaćanjem, pristajete na upotrebu kolačića u skladu s našom Politikom privatnosti