Kao brand postojimo preko 20 godina i uveseljavamo kupce diljem Lijepe naše putem 13 prodavaonica, ali konačno je došlo vrijeme da se približimo i svima onima kojima Dota proizvodi nisu nadohvat ruke. Upravo iz tog razloga za Vas smo otvorili Dota webshop, a kako naše svako otvorenje ne prolazi bez popusta tako i ovaj put kupce darujemo sa 20% popusta na cijeli ne sniženi asortiman (vrijedi od 03.05.2018.- 23.05.2018.)

Kako biste ostvarili spomenuti popust, pri Pregledu košarice potrebno je unijeti kupon kod OFF20 u zato predviđeno mjesto. Nakon toga potrebno je kliknuti na crni gumb Primjeni kupon i automatski će se obračunati popust  na sve proizvode iz ponude koji nisu na popustu, akciji ili sniženju.  Kupon kod vrijedi za sve metode plaćanja. Prije ukupnog iznosa vidljiv je i iznos koji je ušteđen prilikom upotrebe kupon koda za popust. Važno je naglasiti kako je vrijeme iskoristivosti kupon koda vremenski ograničeno. Ukoliko ste kupnju obavili i iskoristili popust, istom mail adresom neće biti u mogućnosti kupon kod iskoristiti opet. Za tu svrhu možete se poslužiti nekom drugom e-mail adresom ukoliko ju posjedujete. Ipak, ako se prijavite na našu newsletter listu povremeno ćete dobiti neke druge pogodnosti ili popuste, te ćete biti obaviješteni o novostima i ostalim akcijama.

Ukoliko Vaš iznos s kupon kodom za popust ipak prelazi granicu od 400 kn, Vaša narudžba biti će Vam dostavljena besplatno, tj. uz trošak proizvoda neće se obračunati i trošak dostave koji je inače 29 kn za sve narudžbe do 399 kn. Vašu narudžbu u mogućnosti smo isporučiti i u zemlje izvan Hrvatske, a više o troškovima i zemljama dostave pogledajte ovdje.

Trenutna ponuda prilikom otvaranja Dota web shopa obuhvaća razne proizvode kao što su: posteljina, štep deke, popluni, ručnici, plahte, deke, prekrivači, dekorativne jastučnice te mnogi drugi proizvodi koji će oplemeniti Vaš prostor i učiniti ga lijepim i umirujućim. Kako biste se što lakše snalazili prilikom odabira proizvoda i njihovih veličina izradili smo i vodič za pomoć pri odabiru dimenzija. Ipak, ako niste sigurni što odabrati i koja veliina će najbolje odgovarati kontaktirajte nas putem e-maila webshop@dota.hr

Naša ponuda na Dota web shopu namjenjena je kupcima koji opremaju vlastiti dom ili apartmane te imaju standardne dimenzije, a svima onima koji opremaju hotele, restorane, kampove i slično savjetujemo da posjete našu stranicu Veleprodaja.

Što god opremali, obratite nam se s povjerenjem 🙂